Palvelut varusmiehille

Kirjasto (ma -to klo 18:00 - 20:00)

Sotilaskodin alakerrassa olevassa kirjastossa on laaja valikoima lainattavia kirjoja. Voit myös vaikka vain istua ja nauttia rauhallisesta tuokiosta. Lukunurkkaus sopii myös tentteihin lukemiseen. Käytössäsi on kaksi pöytätietokonetta.

Harrasteet ja muut palvelut

Sotilaskodin salissa on asiakkaiden luettavissa päivittäin Helsingin Sanomat. Saatavilla on erilaisia ajanvietepelejä, mm. biljardi ja pingis sekä lautapelejä. Lisäksi voit seurata televisio-ohjelmia näyttämön suuresta televisioruudusta. Kesällä varusmiesten käytössä on minigolfrata sodenrannassa. Pelivälineet saa kassalta.

Internet

Sotilaskodin salissa on kaksi laajakaistayhteydellä varustettua tietokonetta, jotka on nimenomaan hankittu varusmiesten käyttöön - surffailuun ja sähköpostin käsittelyyn. Käyttö on maksutonta. Sotilaskodissa on langaton wlan-yhteys (SOTILASKOTI), jonka salasanan saat kassalta.

Muuta

Sotilaskodissa käyvät maksuvälineinä käteinen raha, Visa Electron, Visa-pankkikortit (debit) sekä Visa- ja Mastercard-luottokortit (credit). Myös sotilaskotiautoissamme voi asioida korteilla.

Sotilaskodissa on myynnissä myös grillituotteita.

Korona-aikana palvelut toimivat rajoitetusti. Kirjasto on suljettuna ja asiointi sotilaskodissa tapahtuu osastoittain, eikä sotilaskotiin voi jäädä viettämään aikaa.