Palvelut varusmiehille

Kirjasto (Ma -To klo 18:00 - 20:00)

Sotilaskodin alakerrassa on viihtyisä lukusali, jossa voit lukea aikakauslehtiä, joita on laaja valikoima. Kirjastosta voit myös lainata kirjoja mukaan. Täällä voit vaikka vain istua ja rauhoittua.  Kirjastossa toimii langaton nettiyhteys. Kirjastossa on läppäreitä, joita voi lainata kirjaston aukioloaikana siellä käytettäviksi.

Harrasteet ja muut palvelut

Sotilaskodin salissa on asiakkaiden luettavissa päivittäin kaikki tärkeimmät sanomalehdet sekä erilaisia ajanvietepelejä, mm. biljardi ja pingis. Lisäksi voit seurata televisio-ohjelmia remontoiduissa tiloissa. Kesällä varusmiesten käytössä on minigolfrata soden rannassa. Välineet kassalta.

Internet

Sotilaskodin salissa on neljä laajakaistayhteydellä varustettua tietokonetta, jotka on nimenomaan hankittu varusmiesten käyttöön - surffailuun ja sähköpostin käsittelyyn. Niihin varataan aika (20 min./kerta) ja käyttö on maksutonta.

Muuta

Sotilaskodissa käyvät maksuvälineinä pankkikortti, Visa, Visa Electron, Mastercard sekä yhdistelmäkortit. Sotilaskotiautossamme voi myös asioida korteilla.

Sotilaskodissa on tarjolla myös grillituotteita.